top of page
P. Gentils

Catering: Is niet verplicht. Externe catering is niet toegelaten.

De catering opties zijn talrijk naargelang het gewenste of thema, waardoor een persoonlijke inbreng en fantasie mogelijk is. Aan de hand van onze cateringpresentaties aan u, kan u keuzes vormen om eventueel later in gezamenlijk overleg een samenstelling te maken.

Wij verzorgen graag de catering en tafelverzorging van uw feest, aangepast aan uw wensen en budget.
Onze koks werken steeds met dagverse producten van hoge kwaliteit. Ook maken we al onze sauzen, marinades en bouillons zelf. Zo geeft onze keuken nog de echte smaak van ingrediënten en gerechten weer.

Het feestmaal kan bediend worden als buffet, Walking Diner, wat sfeer en contact bevordert, of tafelbediening. Eetstalletjes of Street food is ook mogelijk. Het eten wordt met stijl en presentatie geserveerd, alsook de verzorging van de tafels. Bediening aan de prachtige Schelde oever van het Waterfront of in de tuin is mogelijk en …. onvergetelijk.

Vlees, vis en Vegetarische gerechten uit diverse werelddelen en traditionele keuken worden door ons aangeboden. Uw eigen voorstellen kunnen ook uitgewerkt worden.

Exotische en Oosterse keuken. Méditeraanse keuken, Franse en Italiaanse keuken, vegetarische gerechten, Belgische keuken, Oude Vlaemsche keuken met oude Vlaemsche desserten, mooie eetstalletjes met wereldkeuken, varken aan het spit, dessertbuffetten, receptie hapjes, alle formules zijn mogelijk.

Of originele BBQ buffetten waarbij de genodigden aan de BBQ hun keuze kunnen maken. Het gevoel van een echte BBQ.

Een BBQ. voorbeeld: onze dagverse Schotse zalmen worden met speciale houtsoorten en kruiden in zijn geheel gerookt bij het buffet. Ze zijn super lekker, en worden warm opgediend met grof zeezout. Voor onze catering is een onderlinge bespreking ideaal om tot een mooi concept te komen. Catering hebben wij in alle prijsklasse en vormen. Indien je de catering eenvoudiger wenst kan dit ook bij bespreking. Een vooraf aangegeven bedrag waarnaar wij werken is mogelijk.

Info over onze catering:
Onze catering wordt verzorgd door Epicure catering - www.epicurecatering.be InfO@epicurecatering.be tel. 0479 110 274.

Info kan je aanvragen via mail, maar een onderlinge bespreking is ideaal om tot een mooi geheel te komen.

Afhankelijk van de catering bestelling kunnen uw genodigden gratis overnachten aan de oevers van de Schelde bij een nog smeulend kampvuur. En met een ochtendduik in het zwembad geeft dit voor je genodigden een onvergetelijke vakantiebeleving. Een Frans ontbijt met koffiekoeken kan dan ook genuttigd worden met je vrienden.

DRANKEN:
Waters, bieren, vaten, edele bieren, cola’s, fruitsappen, enz.…. geven wij aan een goedkoop tarief, zodat u uw locatie kost terug opneemt. Waterfront heeft een excellent aanbod van Cava, wijn en Champagne.

bottom of page