Alle dagen open!

WATERFRONT

  Kloosterstraat 14 
    9230 Wetteren

 BE 0647479948

Bereken route

Contacteer Waterfront

Graag meer info over jouw feest gevraagd? Stuur ons een berichtje!

HUUR OVEREENKOMST   H. W A T E R F R O N T

 
Zaalverhuur “ WATERFRONT” verhuurt de locatie in hoedanigheid van bevinding aan ………… op …….. voor de som van 3.000€.

Vanaf 200 genodigden + 700€. Een boeking waarborg van 1.000€ wordt gevraagd voor de confirmatie. 

Deze waarborg wordt ingehouden bij annulatie. Het resterende bedrag en een drankforfait van (+- aantal genodigden) wordt

vereffend ten laatste 2 weken vóór de feestdatum. Een waarborg van 400€ wordt voorzien voor eventuele bijkomende kosten of schade. 

Het resterende saldo wordt na het feest terug gestort. Gelieve het bank nr. onderaan te vinden.

Inbegrepen in de huur; feesttafels, stoelen, receptietafels, drank en champagne koelers, tapinstallaties, prieeltje, rode loper, tuinbanken,
muziekinstallaties, kandelabers, vazen, kampvuurhout, vestibule, lichteffecten, grote fotokader, vintage salonnetje, fotokadertjes,
decoratie materiaal, pagode tentjes, grote tent, schrijfbord, wegwijzertjes, paletten, enz. enz. enz.


Algemeen:  Externe catering is niet toegelaten. De algemene drankvoorziening wordt voorzien door Waterfront aan goedkoop tarief.

Wijn en cava mag extern zonder kurkrecht. Waterfront heeft ook een eigen excellent aanbod.
Drankbediening wordt voorzien door Waterfront of in samenspraak.
Huurder zal zijn feestschema voorleggen op voorhand, en bij structurele veranderingen, aanbrengen van eigen decoratie of boren in de muren eerst in overleg gaan met Waterfront.

Zwemmen in de vijvers zonder badmeester en wensballonnen zijn verboden of op eigen risico. Pijlvuurwerk en confetti zijn verboden. Na zonsondergang is zwemmen verboden.
Geen overdadige geluidshinder na 22 uur in open lucht. Bij overmatige geluidsfrequentie bij het dansfeest in de Catacomben de dubbele deur, grenzend aan de grote zaal, te sluiten.

Er rest nog de deur van de ingang. De voorziene geluidsapparatuur met begrenzer te gebruiken in de catacomben. Voor de grote feestzaal is er een Bose installatie voorzien voor achtergrond muziek. Versterkte Live optredens worden binnen begrensd. Versterkt geluid buiten wordt beperkt tot achtergrond muziek. Akoestische optredens buiten zijn toegelaten.

Fuiven met ingang betaling zijn niet toegelaten. Bij een nachtfeest zal men in de latere uren een sfeerbeheerder voorzien ter voorkoming van geluidoverlast op de site en aan de straatuitgang. Een sfeerbeheerder kan ook door ons voorzien worden, of in overleg met het bar personeel. Sluitingsuur van de fabriekspoort is 4 uur.

Verbruik van stroom/water/toiletattributen voor het nafeest is 130€. Bij een groot aantal genodigden kan de aangrenzende schoolparking eventueel gehuurd worden aan 125€.


Na - Opruim: AL het meegebrachte: feestattributen, afval en drankflessen terug mee te nemen.
De Site, zalen, terrein en materieel netjes achter te laten zoals men het heeft aangetroffen. Materiaal terug plaatsen op de voorziene plaats. Schuren van de zalen is voor Waterfront.
Personeel kan voor na opruim ook ingehuurd worden. Voor verdere info altijd welkom.

Met dank voor uw boeking. Paul Gentils.

Verhuurder
Huurder + adres.

H. WA T E R F R O N T ADR.

Kloosterstraat 14

B. 9230 Wetteren.
TEL.092523343


IBAN BE